VOIP telephony

Uw telefonie is onze zorg.

Jonas Delagrange

PraktijkCoach – CareCoach

Heel wat praktijken hebben al de omschakeling naar VOIP gemaakt.

VOIP-telefonie de juiste keuze!

Om te weten wat VoIP betekent, is het belangrijk te weten waarvoor VoIP staat. VoIP is een afkorting van Voice-over-Internet-Protocol en dit protocol maakt het mogelijk om te bellen via het internet. Het bestaande netwerk van de praktijk wordt dus gebruikt om te bellen. Bellen met VOIP is een betrouwbare en goedkope manier om te bellen. We verzorgen de installatie en beheer van uw complete voip netwerk en leveren betrouwbare randapparatuur als routers, switches, toestellen en headsets.

Wij denken met u mee.

Elke praktijk is anders. Elke praktijk heeft zijn eigen wensen en noden om alles in goede banen te leiden. Wij hebben de juiste mensen en ervaring in huis, om u hiermee verder te helpen!

Professioneel

Telefoneren via het internet is intussen vrij standaard geworden maar het opzetten van een goede centrale is nog altijd een kwestie van goed meedenken met de klant en de noden goed begrijpen. Onze telefonie-oplossingen worden dan ook ondersteund door zeer professionele hard- en software die het mogelijk maakt om te kunnen voldoen aan de soms erg specifieke eisen van onze klanten.

Expertise

Onze expertise is vooral gegroeid vanuit de groepspraktijken voor artsen die op verschillende momenten van de dag andere noden hebben. Automatisch doorschakelen, voicemail, wachtrijen, alarmoproep in geval van nood, enz… dit is maar een beperkt aanbod van wat wij kunnen aanbieden.

Bent u op zoek naar een gepersonaliseerde oplossing voor uw praktijk of bedrijf?

Wij hebben de nodige kennis en mensen in huis om te helpen met uw project. Al onze oplossingen en applicaties zijn gegroeid op vraag van een van onze klanten. We begeleiden u van begin tot einde en beheren het volledige traject!

Hoe kunnen we u helpen?