Dokter Lemkens Nele

NKO-specialist

Clininet integratie.

CliniNet is een beheersysteem voor medische specialisten met Geïntegreerde oplossingen voor specialisten in zelfstandige praktijken of ziekenhuisdiensten.

“Als EMD maakt ik gebruik van het CliniNet pakket. Nu de afspraken tussen mijn online agenda en EMD synchroniseren is het super handig dat ik nu ook in mijn EMD al mijn afspraken kan opvolgen en heel eenvoudig verder kan klikken om een dossier te openen. Een prachtige samenwerking tussen alle partijen!”

Mediris koppeling.

Het Mediris platform biedt zorgverstrekkers intuïtieve toepassingen voor elektronische communicatie en digitaal patiëntenbeheer.

“Het is super eenvoudig om te schakelen tussen mijn online agenda naar Mediris en omgekeerd. Ik kan heel eenvoudig vanuit Mediris een historiek opvragen van de afspraken in de online agenda of een nieuwe opvolg afspraak maken.”

Dokter Beyaert Vicky

Dokter en psycholoog

API’s ter hulp.

Een API (Application Programming Interface) is een software-interface die het mogelijk maakt dat twee applicaties met elkaar kunnen communiceren. U zou kunnen zeggen de boodschapper die een verzoek indient bij een provider en vervolgens het antwoord terugkoppelt.

Met onze agenda API’s kunnen andere applicaties heel eenvoudig communiceren en data opvragen zodat u nog sneller over noodzakelijke informatie kunt beschikken. Vraag er ons naar!

Dokter De Nijs Evelien

Oogarts

Eyefile integratie.

Oogartsen willen zich geen zorgen maken over hun infrastructuur of computers. Ze willen wel voor hun patiënten zorgen. Ze willen software die hen helpt te doen wat ze moeten doen, op het juiste moment. Een optimale en bijna onzichtbare gebruikerservaring.

“De gegevens van patiënten vanuit mijn EMD Eyefile worden gesynchroniseerd naar mijn online agenda. Op deze manier kunnen heel snel afspraken gemaakt worden en hebben ook de operatoren van Ringphone hier toegang toe.”

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Wij zorgen voor uw patiënten of klanten en helpen u met het afsprakenbeheer van uw praktijk of bedrijf.

Contacteer ons
+32 (0)50 55 9000